It's better to get stabbed and be alive, than to get stabbed and be dead.

- Michael Lund Nielsen

Lesroosters

Lesroosters

Bekijk onze lessen

Krav Maga is niet aan leeftijd gebonden. En dus geven we les aan kinderen vanaf 5 jaar én volwassenen. Daarbij is Krav Maga ook heel goed en leuk om het met collega’s te doen. Bedrijven kunnen zich dus ook aanmelden voor workshops. Zo kun je je collega’s en leidinggevende op een heel andere manier leren kennen. Ook voor scholen, studentenverenigingen en stichtingen. 

Lesroosters

Kinderen en Tieners

Zelfvertrouwen en geloof in jezelf legt in de jonge jaren een stevige basis. Krav Maga helpt om die basis uit te bouwen. In tegenstelling tot de meer traditionele vechtsporten kweekt Krav Maga een saamhorigheid waar je je gehele leven wat aan hebt. Waarom dus niet eens Krav Maga proberen? Een proefles is sowieso gratis. En misschien bevalt het ze wel heel goed.

Lesrooster Kinderen (vanaf 5 jaar)
Kinderen 5 - 8 jaar    
Zondag   12:00 - 12:50
Kinderen 9 - 11 jaar    
Woensdag   18:00 - 18:50
Zondag   13:00-13:50
Kinderen 12-15 jaar    
Woensdag   17:00-18:00
Vrijdag   18:30-19:30

Lesroosters

Volwassenen en Ouderen

De samenleving verhardt. Door psychische problemen en alcohol- en drugsverslaving krijgen mensen steeds kortere lontjes en neemt het geweld op straat toe. Ook tegen volwassenen en vooral ouderen. De moraal is vaak heel ver te zoeken. Hoe fijn is het dan je daartegen te kunnen verdedigen. Plus, je conditie gaat erop vooruit, fysiek en mentaal, je zelfvertrouwen neemt toe. Daardoor lopen mogelijke aanvallers voortaan een straatje om.

Lesrooster Volwassenen van 16 jaar
Volwassenen    
Woensdag   19:00 - 20:15
Vrijdag   19:30 - 20:45
Zondag   14:00 - 15:15

Lesroosters

Voor bedrijven

Teambuilding gaat het best als je buiten het bedrijf samen leuke dingen doet. Wij geven workshops waarin we personeelsleden aan den lijve laten beleven wat Krav Maga is. In een groep. Bijkomstigheid, als het bevalt kunnen ze als groep ook elke week komen trainen en daarmee wordt je personeel weerbaarder. Ook zo voor groepen studenten of leden van stichtingen.

Lesrooster Bedrijven
Bedrijven    
Dagen op aanvraag   Tijden op aanvraag